Lirik Lagu Ndx A.K.A – Banyu Surgo (ciu)

yen sedino ora ngombe
banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo
digebuki
pikirane semrawut dadi soyo
ora nggenah
hahaha yooo ndx a.k.a
featuring
ndx a.k.a familia
karanganyar, men
dangdutan aikonti men (aduh
aduh aduh)
yen sedino ora kambon
banyu surgo
malah mung nglangut dewe
koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso
perkoro sing ora cetho
ayo ngumpul dadi siji,
seduluran tekan mati
karanganyar jogjakarta,
jangan lupa bahagia
ayo uwul sak kuate, ndene-
ndene ayo ngombe
lalekno masalahmu, mending
goyang bareng aku
ojo lali campurane, ben ora
pengar ciune
penak mabur nang angkasa
dikancani banyu surga
nek kowe rumangsa ndx
a.k.a familia
ayo mabuk bareng, dunia
milik kita bersama
ora eling perkorone yen lagi
mumbul-mumbul
ndem-ndeman ngasi tekan
wengi, ra nggagas opo wae
yen sedino ora ngombe
banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo
digebuki
pikirane semrawut dadi soyo
ora nggenah
yen sedino ora kambon
banyu surgo
malah mung nglangut dewe
koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso
perkoro sing ora cetho
tresno kui ora penting, ati
cidro loro mikir
ngurusi dapuranmu marai
ngelu utekku
dituruti opo wae, njaluk
mercy tak tembuske
nek rekluna tak nggo dewe,
tak gegrepke ciu wae
akeh wedokan nyeraki aku
bingung le milihi
nganti senat senut aduh
(pusing pala berbie)
ora eling perkorone yen lagi
mumbul-mumbul
ndem-ndeman ngasi tekan
wengi, ra nggagas opo wae
yen sedino ora ngombe
banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo
digebuki
pikirane semrawut dadi soyo
ora nggenah
yen sedino ora kambon
banyu surgo
malah mung nglangut dewe
koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso
perkoro sing ora cetho
aku ngombe, kowe ngombe,
nek wes penah rasah rese
nek iseh kurang ciune,
mending utang basir wae
mbibit taman sak parkire,
tambah sing susah batine
rasah nangis mergo tresno,
ning sandingmu ono konco
gampang teler pulang kewer,
mlakune wes keser-keser
utekku yo melu geser,
ndelok dangdut langsung
nyawer
teko ngomah balang sapu,
bojo nesu aku mlayu
mending aku tuku ciu,
ngombe bareng sedulurku
ora eling perkorone yen lagi
mumbul-mumbul
ndem-ndeman ngasi tekan
wengi, ra nggagas opo wae
yen sedino ora ngombe
banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo
digebuki
pikirane semrawut dadi soyo
ora nggenah
yen sedino ora kambon
banyu surgo
malah mung nglangut dewe
koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso
perkoro sing ora cetho
yen sedino ora ngombe
banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo
digebuki
pikirane semrawut dadi soyo
ora nggenah
yen sedino ora kambon
banyu surgo
malah mung nglangut dewe
koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso
perkoro sing ora cetho
yen sedino ora ngombe
banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo
digebuki
pikirane semrawut dadi soyo
ora nggenah
yen sedino ora kambon
banyu surgo
malah mung nglangut dewe
koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso
perkoro sing ora cetho

TAGS : Lirik Lagu Ndx A.K.A, Kunci gitar Ndx A.K.A, Download Lagu Ndx A.K.A Banyu Surgo

0 Response to "Lirik Lagu Ndx A.K.A – Banyu Surgo (ciu)"

Poskan Komentar

TAGS

situs download lagu terlengkap, kumulan lagu full album rar, lirik lagu, chord gitar, tangga lagu chart indonesia dunia