Lirik Lagu NDX A.K.A - Bojoku ketikung

Jangan opo, jangan
kangkung
Tempe opo, tempe k
Ngopo kok bingong,
bojoku ditikong
Popo po ora, aku ra
popo
Aku ra nyongko koe
tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding te
opo ra ono kimchil lio
sing seneng koe
Nganti koe nikung,
bojone koncone dew
Heee koe koncoku, si
jarene cs ku
nanging nyatene nen
mburi kok koe koyo
pabu
mbribik nikung nyiak
bojone konco dewe
Ora mikir koncone
tumindak sak penake
paitan cangkem luny
kau merebut pacarku
tusuk dari belakang a
manaku tau
seakan kau arjuna pa
engkau keju
ra ngango sopan san
kau dustai diriku
Sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba
popo...
Sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot
loro...
Aku ra nyongko koe
tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding te
opo ra ono kimchil lio
sing seneng koe
Nganti koe nikung
bojone koncone dew
A..ku kurang opo, kok
koe iso tego
opo ono salah ku tero
koe ndikong
aku opo putut ajarno
.kok aku kudu lilo
ngrasakno tumindak
sik ngerugekke awak
pancen koe konyol ni
utekmu kok protol
pendak ndinone awor
bojoku tok gondol
tak bisa aku pendam
mana sangup bertah
neng ngarep kok apik
neng mburi ko bajing
Sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba
popo...
Sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot
loro...
Aku ra nyongko koe
tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding te
opo ra ono kimchil lio
sing seneng koe
Nganti koe nikung
bojone koncone dew
yowis sak karepmu,
nek ngeneki caramu
yes wis iki dalane, ak
mung ikhlas wae
koe mung tak bedani,
kok watakmu kemlin
pacar teman sendiri,
kau anggap permaisu
gek ndang rumat kon
gek ndang untal kono
mugo iso seneng aw
tekan tuo
sakjane aku nguyu,
mikirke tumindakmu
kok koe ngragas
banget, ngopeni
turahanku
Sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba
popo...
Sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot
loro...
Aku ra nyongko koe
tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding te
opo ra ono kimchil lio
sing seneng koe
Nganti koe nikung
bojone koncone dewe
(2x)

TAGS : Lirik Lagu Ndx A.K.A, Kunci Gitar Ndx A.K.A, Download lagu Ndx A.K.A - Bojoku Ketikung

0 Response to "Lirik Lagu NDX A.K.A - Bojoku ketikung"

Poskan Komentar

TAGS

situs download lagu terlengkap, kumulan lagu full album rar, lirik lagu, chord gitar, tangga lagu chart indonesia dunia