Lirik NDX A.K.A - Kelingan Mantan Season 2

Dik kwe mbiyen janji
karo aku
Nglakoni tresno suci
nganti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi
cidro ati iki
Netes elohku mili terus
neng pipi
reff:
Pancen loro nek kelingan
tentang masalalu
Bayanganmu mang tak
seindah kenyataan
dihidupku
Kelingan awale kita
ketemu disana
Berduan bermesraan
penuh canda dan tawa
Sumpah janji tresno iki
aku karo kwe
Mugo wae iso langgeng
Tekan sak lawase
Adik kangmas nyaman
kaleh panjenangn
Mugo wae tresnoiki ora
bakal tau dadi
kenangan.....
Dik kwe mbiyen janji
karo aku
Nglakoni tresno suci
nganti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi
cidro ati iki
Netes elohku mili terus
neng pipi
reff:
Dik opo iki bukti
katresnanmu marang
aku
Kwe ninggal lungo tanpo
sebab bahkan ora nesu
Rodok suwe wes sesasi
koe ra ngabari
Aku bingngung kudu
goleki sliramu neng
ngendi
Yowes mungkin dalan
tresno kudu pisah
Walaupun atiiki gor
isone pasrah
Bakal tak kenang
jenengmu neng
masalaluku
Senajan kwe wes gawe
cidro neng atiku
Dik kwe mbiyen janji
karo aku
Nglakoni tresno suci
nganti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi
cidro ati iki
Netes elohku mili terus
neng pipi
cw;
Mas pangapurane
kanggo awaku
Mergone tresno iki kari
restui ibuku
Aku mblenjani janji cinta
kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas
ati
lk;
Dik kwe mbiyen janji
karo aku
Nglakoni tresno suci
nganti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi
cidro ati iki
Netes elohku mili terus
neng pipi
cw;
Mas pangapurane
kanggo awaku
Mergone tresno iki kari
restui ibuku
Aku mblenjani janji cinta
kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas
ati
Lilakno aku kanti ikhlas
ati

TAGS : Lirik Lagu Ndx A.K.A, Kunci Gitar Ndx A.K.A, Download lagu Ndx A.K.A - Kelingan Mantan

0 Response to "Lirik NDX A.K.A - Kelingan Mantan Season 2"

Poskan Komentar

TAGS

situs download lagu terlengkap, kumulan lagu full album rar, lirik lagu, chord gitar, tangga lagu chart indonesia dunia